A Cefavit B12 vitamin forgalmazója, a Rubenza Kft.

A Rubenza Kft. 2005-ben alakult és ma már teljes körű marketing-, promóciós-  és disztribúciós tevékenységet kínál egészségügyi partnereinek a magyar- és részben a szlovák gyógyszerpiacon.

Portfóliónkban olyan készítmények szerepelnek, melyek hatékonyságát és biztonságosságát sok éves termékfejlesztés és vizsgálatok támasztják alá.

A termékforgalmazás mellett küldetésünknek tekintjük a korrekt és minél szélesebb körű tájékoztatást. Az általános ismeretterjesztés mellett, igyekszünk – honlapunk segítségével is – személyre szabott válaszokat adni a készítményeinkkel kapcsolatosan feltett kérdésekre, orvosszakértőink segítségével. 

 


 

A Cefavit B12 vitamin gyártója, a németországi Cefak KG.

A Cefak 1948-ban alapított gyógyszeripari cég, mely sikeresen fejleszt, gyárt és forgalmaz világszerte, természetes anyagokból származó- növényi és ásványi eredetű készítményeket, nyomelemeket és vitaminokat – tartalmazó termékeket. 

A Cefak termékek – könnyen megjegyezhető – Cefa előtaggal rendelkeznek. Hatékonyságukat vizsgálatok is bizonyítják, kevés mellékhatással rendelkeznek és jól tolerálhatóak. Az étrend-kiegészítők az életünk több területén szolgálnak az egészség fenntartására.

Az összes Cefak terméket azonos minőségű gyógyszeripari minőségi előírásoknak megfelelően gyártják és tesztelik (GMP – Good Manufacturing Practice).

Ügyfeleink jóléte áll működésünk középpontjában. Független, közepes méretű vállalatként dolgozunk, mellérendelő hierarchiával, melynek részeként hangsúlyt fektetünk az alkalmazottak egyéni fejlődési lehetőségére. A Cefak sikerének része, alkalmazottainak körültekintő  elkötelezettsége.

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült